Подаръците преди Коледа, за всеки клиент на Самсара

newsПодаръците преди Коледа, за всеки клиент на Самсара

Подаръците преди Коледа, за всеки клиент на Самсара

Без стрес, скованост и напрежение през ноември и декември

С настъпването на студените месеци, Samsara Ayurveda & Wellness има удоволствието да ви подари нещо специално, което да подкрепи вашето физическо и емоционално благополучие преди Коледа. Забравете стреса и напрежението преди празниците и се потопете в света на релаксация и вътрешен баланс с нашата изключителна промоция “Подаръци преди Коледа от Самсара.”

През ноември и декември, всеки, който закупи пакет от 3, 5 или 7 терапии при нас, ще получи бонус антистрес терапия след всяка една от терапиите в пакета. Тази аюрведична антистрес терапия включва 15-минутен масаж на главата и раменете, създаден, за да ви освободи от напрежението и да ви подари дълбок релакс.

Защо да изберете антистрес терапията от Самсара? Този изключителен масаж на главата и раменете е идеален начин да релаксирате и отпуснете. Той намалява напрежението и стреса, подобрява циркулацията на кръвта и ви подарява усещане за пълно спокойствие, лекота и релакс.

Нека тази Коледа бъде времето, в което се погрижите за себе си и своето благополучие. Нашите аюрведични терапевти са тук, за да ви помогнат да се почувствате освежени и подготвени за празниците.

За резервации и повече информация, свържете се с нас на тел. 0887716110. Не изпускайте тази уникална възможност да си подарите моменти на релаксация и терапия преди Коледа.

Доверете се на Самсара Ayurveda & Wellness, където вашето благополучие е наша грижа, и нека “Подаръците преди Коледа от Самсара” направят вашите празници още по-специални.

Запишете своя час релакс с Аюрведа масаж. За повече информация, вижте цените в нашия онлайн магазин или ни се обадете.
Сподели с приятел: