Почивките са едно прекрасно спасение от ежедневието. А колко ли прекрасна би била една почивка, посветена на Здравето?

Работили сте усилено, спестили сте пари, направили сте пълни проучвания и дори сте си помечтали… и ето, че идва моментът да резервирате пътуването си. Вече знаете какво са Аюрведа, Йога и медитация и сте разбрали колко важни са те за вашето здраве. Твърде лесно е обаче удоволствието да се превърне в раздразнение, ако не знаете как да намерите точното място за Аюрведа. Не се тревожете, вие вече сте на правилното място! Отпуснете се и оставете всички тези решения на център „Самсара“.

Аюрведа е древна наука за живота, която лекува, освежава, възражда и подмладява тялото, ума и духа. Планирайте своята „Здравословна почивка“ до Индия с център „Самсара“, за да можете сред буйна зеленина и необятни живописни пейзажи да изживеете целебната сила на природата.

Остава да вземете едно последно решение, за да можете да се насладите на едно незабравимо преживяване в Индия с нейната зашеметяваща красота, разнообразна храна и богата култура. Именно тук ви очаква автентичната Аюрведа, благодарение на която ще можете да подмладите своето тяло, ум и дух.

Ние ви гарантираме високо качество на цялото преживяване – Аюрведа, Йога, медитация, настаняване и храна. Предлагаме ви достъп до най-добрите индийски аюрведични центрове в Гоа и Керала. Уверени сме, че няма да съжалявате.

Ще ви съдействаме да намерите най-добрите оферти, сезонни намаления и всякаква друга полезна информация, която вероятно ще ви подтикне да удължите своя престой и дори да планирате следващото си пътуване!

Така че, без да се колебаете повече, резервирайте своето пътуване „Здравословна почивка“ с център „Самсара“, за да можете истински да се отпуснете и да се поглезите в прекрасната нова реалност на Аюрведа в Индия.