Уебинари през есента

newsУебинари през есента

Уебинари през есента

Радостни сме да обявим, че отново стартираме сезона на уебинарите на Самсара Аюрведа център!

В Samsara Ayurveda & Wellness сме въодушевени да обявим нов сезон на нашите уебинари за разпространение на вечната мъдрост на Аюрведа. Стартираме серия от уебинари, посветени на аюрведични теми, създадени, за да ви запознаем с познания за това как да живеете балансирано и здравословно живот, в съответствие с тази древна наука.

Аюрведа или “Науката за живота,” е древна холистична система, която произлиза от Индия преди повече от 5000 хиляди години. Тя предлага дълбоко разбиране за връзката между ума, тялото и душата, предоставяйки ценни насоки за постигане и поддържане на оптимално здраве и благосъстояние.

Нашите уебинари ще се вдъхновяват от богатия свят на Аюрведа и ще ви насочат в пътуване, за да откриете древните тайни на балансиран живот. Ето какво може да очаквате от нашите предстоящи уебинари:

  1. Въведение в Аюрведа: Ще започнем с обобщение на Аюрведа, нейната история и основни принципи. Научете как Аюрведа може да трансформира вашия живот.
  2. Разбиране на вашия доша: Аюрведа познава три основни доши – Вата, Пита и Кафа. Открийте своя уникален доша тип и как той влияе на ума и тялото ви.
  3. Аюрведично хранене: Разгледайте ролята на храната в Аюрведа и как да правите правилни хранителни избори, които съответстват на вашия доша тип и подпомагат здравето и живота ви.
  4. Дневни рутини и грижа за себе си: Научете как да създадете персонализирани дневни рутини, които подкрепят баланса, енергията и яснотата на ума.
  5. Билкови средства и аюрведични практики: Погледнете в света на аюрведичните билки и практики, които могат да помогнат за справяне с конкретни здравни проблеми.

Нашият експерт, аюрведичен лекар ще представя тези уебинари, споделяйки своите познания и насоки, за да ви напътства по пътя към благосъстояние. Независимо дали сте нови в областта на Аюрведа или вече сте запознати с нейните принципи, тези уебинари ще ви предоставят по-дълбоко разбиране как да интегрирате мъдростта на Аюрведа в живота си.

Следете за обявления относно датите и темите на предстоящите уебинари. Ние с нетърпение очакваме да стартираме този път с вас и да споделим с вас трансформиращата сила на Аюрведа. Заедно ще изследваме древната наука, която предлага холистичен подход към здравето и благосъстоянието.

Следете уебсайта ни и социалните ни мрежи за актуализации и бъдете готови да се отправите в пътуване на хармония, баланс и благополучие.

Темите педстоят да бъдат обявявани всяка седмица, а записването ще се извършва чрез попълване на форма или на мейл info@samsarabg.com

Очакваме с нетърпение да се видим на нашите аюрведични уебинари!

Записите от всички наши отминали уебинари може да откриете в YouTube канала ни – Samsara Ayurveda & Wellness Center

 

Част от отминалите ни уебинари:
Пускане на видеото