DEVAAYA е уелнес център в Гоа и е идеалното място за Аюрведа. Devaaya – аюрведичен център за природно лечение – се намира на остров, обкръжен от целебните води на река Мандови по крайбрежието на Гоа. „Магическите“ свойства на този остров мигновено намаляват тревожността и успокоят ума. Философията на Devaaya е, че тялото ни е истински храм на добро здраве и положителни вибрации и затова за този храм трябва да се грижим по най-добрия възможен начин.

Devaaya предлага уникални холистични лечебни пакети на своите посетители, наречени „Панчакарма“ и „Уелнес“, които много ефикасно пречистват и подмладяват тялото и ума. И двете лечебни програми включват практикуването на Йога и медитация, внимателно балансиран режим на хранене и дори специални процедури за детоксикация след химиотерапия. Всеки отделен елемент в програмите „Панчакарма“ и „Уелнес“ действа на няколко равнища, осигурявайки пълно пречистване и изцеление на тялото, ума и душата и по този начин допринася за цялостния оздравителен процес. Освен че предоставя най-добрите възможни форми на естествено лечение и грижа, Devaaya има и богат набор от допълнителни услуги, които носят добавена стойност за пациента и правят този център идеалното място за почивка и релаксация. Центърът разполага с плувен басейн и фитнес и предлага йога занимания на открито. И това не е всичко.

Нарастващата значимост на Аюрведа се дължи на все по-големите разходи за медицинско обслужване в западния свят, както и на дългото чакане (понякога с месеци) за необходимите процедури. Простата сметка показва, че цените на аюрведичните лечебни пакети в Индия са с 35-40% по-ниски от разходите за лечение на запад.

Тъй като Аюрведа произхожда от Индия, център „Самсара“ ви предлага най-квалифицираните аюрведични лекари на място с най-добрата медицинска апаратура на конкурентни цени. Първоначалната консултация с нашите аюрведични лекари ще определи съгласно принципите на Аюрведа конкретните нужди и здравословни проблеми на пациента и ще разясни по-подробно неговата лечебната програма.

В Аюрведа се използват в изобилие билки и лечебни масла, които подпомагат процеса на лечение, подмладяват тялото, възстановяват баланса и доброто здраве и успокояват сетивата. Ако търсите подобни освежаващи преживявания, тогава Аюрведичен център Devaaya в Гоа е правилното място за вас.

Devaaya е мястото, където ще можете да усетите какъв е животът на един божествен остров. Тук Аюрведа, йога и натуропатия се съчетават в едно с цел да създаде съвършеното равновесие у човека, от което се нуждаят както тялото, така и умът. Заповядайте при нас и сами се уверете във всичко това!