Аюрведа е древна наука за живота, която лекува, освежава, възражда и подмладява тялото, ума и духа. Тя предлага холистично решение за всичко – от здравословен начин на живот, правилни хранителни навици и положителна нагласа до контрол и лечение на хронични заболявания без вредни странични ефекти.

Индия e страна с богато културно наследство, която предлага най-доброто в областта на аюрведичното лечение. Нашите внимателно подбрани ексклузивни аюрведични пакети са подходящи за подмладяване на тялото, ума и душата. Планирайте своето аюрведично пътуване до Индия с център „Самсара“, за да можете сред буйна зеленина и необятни живописни пейзажи да изживеете целебната сила на природата.

Само няколко стъпки ви делят от безплатна консултация с нашите аюрведични лекари-специалисти от Индия. Ние сме тук и сме готови да отговорим на въпросите ви относно Аюрведа и Индия. Ще обсъдим всичките ви проблеми и приоритети и ще планираме пътуването според конкретните ви нужди, като изберем най-подходящото за вас място. По време на дискусията ще обсъдим с вас аюрведични терапии, индийската култура, различни места, които бихте могли да посетите – с други думи, всичко, което е необходимо да знаете за вашето аюрведично приключение, организирано от център „Самсара“.

Уверяваме ви, че заедно ще изясним абсолютно всички подробности преди да тръгнете. Ние ще се погрижим за самолетните ви резервации, настаняване, персоналните ви терапии и дори местните екскурзии, които ще ви покажат чудните природни красоти на Индия.