„Йога е единственото място, където получаваме повече, дори и ако плащаме по-малко.“

Йога функционира на равнището на тяло, ум, емоции и енергия. Практикуването на Йога неутрализира стреса и създава вътрешен покой. Облекчава всякакви болки – както телесни, така и душевни. Ето защо чрез редовни йогийски упражнения човек може да развие не само силно и гъвкаво тяло, но и нещо много повече.

Чрез практикуване на Йога постигаме по-високо ниво на просветление и подобряваме качеството си на живот. Всеки човек, независимо от своята възраст, професия, тип телесна конституция и физически дадености, може да практикува Йога.

Добрата Йога сесия ни изпълва с енергия, а същевременно ни отпуска. Йога практиката ускорява процеса на възстановяване след травми като по този начин създава цялостно усещане за здраве. При практикуването на Йога ние тренираме цялата мускулатура и уравновесяваме тялото; дишаме дълбоко, захранвайки с кислород дробовете и кръвта; същевременно постигаме истинско състояние на релаксация. Освен това, достигаме ниво на осъзнатост на тялото и ума, което никоя друга програма от упражнения не може да осигури.