Аюрведа е наука за живота, която не само лекува болестите, но също поддържа здравето и ни помага да избегнем различни здравословни проблеми. Нашето тяло е сложна машина, която работи без почивка от раждането до смъртта. Дали обаче му отдаваме нужното внимание, от което то се нуждае и което заслужава? Повечето хора ще отговорят отрицателно на този въпрос.

„Ayurclinic“ Гоа е един от партньорските ни центрове в Гоа, Индия. Центърът предлага задълбочено и точно диагностициране на своите пациенти, съчетано с професионално лечение и лекарска грижа с подходящи аюрведични продукти. Лечението се определя от индивидуалния преглед на всеки пациент и е изцяло съобразено с конкретните му нужди.

Център „Ayurclinic“ разполага с две клиники, находящи се в централните райони на Гоа. Това са Мандрем и Арпора и техните плажове Терекол, Вагатор и Озран, подходящи за разходки. В близост до клиниките има живописна природа, молове и туристически обекти като Крепостта „Чапора“. Има също и исторически паметници, природни забележителности и други възможности за забавление, които можете да съчетаете с традиционните аюрведични терапии, предлагани от клиниките.

1. Клиника „Мандрем“
Намира се на централно място само на километър от красивия плаж на Мандрем, а плажовете Ashwem, Morjim и Arambol са на разстояние от 3 до 5 км.

2. Клиника „Арпора“
Намира се на брега на рекичката Бага и на входа си има будистко дърво, а плажовете Baga, Anjuna, Vagator и Calangute са на разстояние от 3 до 6 км.