Искате ли да пътувате не само за да си починете, но и да се погрижите за здравето си? 

С нашия аюрведичен лечебен пакет „Здравословна почивка“ в Гоа ще имате възможността да посетите това късче земя, известно по цял свят със зашеметяващите си плажове и изумрудено зеленото си море. Хиляди туристи избират аюрведичните лечебни пътувания до Гоа, които съчетават автентичната Аюрведа с природната красота, древните църкви и красивите плажове на тази магична дестинация. Гоа, която има 100-километрова плажна ивица на Арабско море, отдавна привлича западни туристи като място за почивка през зимата. Напоследък се е превърнала в популярна дестинация и през месеците юни и юли заради проливните мусонни дъждове и внушителните тропически бури.

Лечебните пакети „Здравословна почивка“ ви дават възможност да се откъснете от ежедневието и да се потопите в релаксираща атмосфера. В Гоа освен на близките плажове ще можете да се насладите на португалска архитектура, църкви, храмове и плантации с тропически подправки. Същевременно ще изживеете трансформация, която ще подобри здравето и общото ви благосъстояние. Това е процес на подмладяване и пречистване на всички равнища – физическо, психическо и емоционално.

Аюрведа е древна наука за живота, която лекува, освежава, възражда и подмладява тялото, ума и духа. Тя предлага холистично решение за всичко – от здравословен начин на живот, правилни хранителни навици и положителна нагласа до контрол и лечение на хронични заболявания без вредни странични ефекти.

Работим съвместно с два от най-добрите аюрведични центрове в Гоа

  1. Devaaya Ayurveda Centre Goa и
  2. Ayur Clinic Goa.

Нарастващата значимост на Аюрведа се дължи на все по-големите разходи за медицинско обслужване в западния свят, както и на дългото чакане (понякога с месеци) за необходимите процедури. Простата сметка показва, че цените на аюрведичните лечебни пакети в Индия са с 35-40% по-ниски от разходите за лечение на запад.

Тъй като Аюрведа произхожда от Индия, център „Самсара“ ви предлага най-квалифицираните аюрведични лекари на място с най-добрата медицинска апаратура на конкурентни цени. Първоначалната консултация с нашите аюрведични лекари ще определи съгласно принципите на Аюрведа конкретните нужди и здравословни проблеми на пациента и ще разясни по-подробно неговата лечебната програма.

В Аюрведа се използват в изобилие билки и лечебни масла, които подпомагат процеса на лечение, подмладяват тялото, възстановяват баланса и доброто здраве и успокояват сетивата. Ако търсите подобни освежаващи преживявания, то Гоа е мястото за вас.