Все повече хора си дават сметка колко важно е да се хранят здравословно и да мислят позитивно – основополагащи принципи на древния индийски холистичен подход към здравето. Днес аюрведичният туризъм е един от най-бързо развиващите се сегменти на икономиката в Индия. Тази страна с богато културно наследство предлага най-доброто в областта на аюрведичното лечение. Нашите внимателно подбрани ексклузивни аюрведични пакети са подходящи за подмладяване на тялото, ума и душата. Планирайте своето пътуване до Индия, за да можете сред буйна зеленина и необятни живописни пейзажи да изживеете целебната сила на природата.

За всеки човек е важно да намери точното място за аюрведично лечение в Индия. Ние лично сме посетили водещите аюрведични центрове из цялата страна и сме подбрали няколко от тях в Гоа и Керала, които напълно отговарят на конкретните нужди на нашите пациенти. Лечебните центрове на „Самсара“ в Индия предлагат пълна релаксация и детоксикация на организма с акцент върху подмладяване, намаляване на стреса, засилване на имунната система и цялостното пречистване и подхранване на тялото, ума и душата. Те са изградени следвайки автентичните принципи на Аюрведа и Йога.

Индийската холистична наука препоръчва различни как да се сдобием със здраво тяло и здрав дух. Уникалните принципи, които спазваме в нашите аюрведични центрове в Индия, ще ви помогнат да балансирате трите чакри на физическото и психическото си здраве.

Нашите аюрведични центрове в Индия ще ви изпълнят с енергия. Там ще се научите да се справяте по-лесно с ежедневните предизвикателства в дома и в работата. В резултат на това ще се радвате на по-здраво тяло, по-голямо спокойствие и по-бистър ум.

Какво да очакваме от нашите центрове:

  • Истинско аюрведично пречистване, което ще ви подмлади.
  • Пълна релаксация в спокойна среда.
  • Най-добрите аюрведични лечебни масажи.
  • Възстановяне на способността ни да поддържаме оптимално здраве.
  • Достигане на по-високи равнища на мир и спокойствие.
  • Повишаване на жизнения тонус, прочистване на ума и намаляване на токсините в тялото
  • Достигане на пълна хармония на ума, тялото и душата