Хората пътуват, не за да избягат от живота, а тъкмо обратното – пътуват, за да го уловят.

Грабнете великолепната възможност да се поглезите с божествено преживяване – уникална комбинация от природа, плажове, Аюрведа и Йога в невероятната Индия. Сменете мястото за няколко дни, за да изпитате положителна промяна в живота си. Не пропускайте възможността да опитате автентични аюрведични терапии в най-добрите центрове в Гоа и Керала, наслаждавайки се на вкусната индийска кухня и чай „масала“.

По-добре е човек лично да изживее едно пътуване, вместо да му разказват за него хиляди пъти.

Светът е като книга и онези, които не пътуват, са прочели само една страница от нея. Пътешествието, организирано за вас от „Самсара“, ще ви помогне да откриете себе си и някои от най-добрите туристически дестинации и модерни лечебни центрове в Гоа и Керала. Това няма да е просто пътуване до Индия, а ще остане едно преживяване с незабравими спомени за цял живот.

И така, стегнете куфарите си и се пригответе да възстановите и да подмладите своето тяло, ум и душа в Индия. Ще се завърнете вкъщи съвършено здрави, събрали цял куп невероятни спомени. Не оставайте просто слушатели, а бъдете разказвачи!