Комбо пакет

Аюрведа пакет есен плюс съдържа 5 основни терапии за цяло тяло, от един вид (по избор). Ако имате нужда от релакс и отпускане, то терапиите Абхянга и Широдара са най-добрият избор. При липса на тонус и енергия, то Удвартана е терапията която е подходяща за детокс и общо тонизиране на тялото. Свържете се с нас и ще препоръчаме подходящите за вас терапии, които да отговорят на нуждите ви.

Какво казват хората за нас?

Марина К.
Марина К. @marina.clarkson
Read More
Процедурите в "Самсара" бяха пренасяне в знанията и усещане за Индия! Още с влизането човек се чувства като скъп гост, дошъл да се радва на уют и здраве, а специалистите, които работят там се стараят да дадат най-доброто от себе си. Направих процедурите Абхянга, Щиродара и масаж на крака и дни след това тялото и умът ми бяха събудени, жизнени и енергични! Благодаря ви от сърце.
Ива Вълканова
Ива Вълканова@iva.valkanova
Read More
Клиент съм на Самсара от вече една година. От всички аюрведични центрове, които съм посещавала, Самсара успя да ме задържи най-дълго като клиент с качеството на услугата, която предоставя. С холистичният подход и загриженост, която проявяват - от аюрведични прегледи до автентични аюрведични терапии, постигам осезаемо по-добри резултати. А професионализмът на терапевтите предразполага да се доверя изцяло на процеса. Препоръчвам Самсара и на свои близки поради доброто съотношение цена-качество.
Божана Христова
Божана Христова@bozhana.christova
Read More
В Самсара ми бе направена диагностика и и получих консултации и безценни препоръки как да живея по-добре в хармония със себе си света около мен. Самсара предлага уникални хранителни добавки, които подпомагат и улесняват грижите за моето здравето и предоставят онези елементи, които трудно набавяме от храните и живота ни под стрес. Горещо препоръчвам Самсара на всички, които са осъзнали, че благополучието в живота минава през грижата за нас самите. А за тези които не са, ги предизвиквам да си доставят поне едно удоволствие от услугите в центъра и да направят незабравим подарък за себе си!
Стела Узунова
Стела Узунова@stela.ozunova
Read More
През 2008 г. реших да направя много различна стъпка от моя интензивен 24/7 бизнес живот към интроспекция и по-самоопределящ се начин на живот. Така се запознах с Аюрведа за първи път в нейната родина Керала, Индия. Дългосрочните ползи от аюрведичното холистично лечение ме накараха да копнея за него от много, много време, докато най-накрая се свързах отново чрез пространството на център Самсара и невероятния българо-индийски екип (аюрведа лекари и терапевти от Керала 😊). Всеки момент, прекаран с тях, би бил прекрасен подарък за Вашето тяло, ум и душа, едно вълшебно и скъпо преживяване. Страшен фен съм.
Previous
Next