Аюрведа консултации

Самсара България предлага в своя Ayurveda & Wellness център консултации, диагностика, процедури и терапии съгласно всички автентични правила и изисквания на древната индийска наука Аюрведа. Консултациите и диагностиката се извършва от дипломирани индийски лекари. Всички терапии и процедури се изпълняват с оригинални консумативи внос от Индия. Чрез нашите услуги клиентите получават бърза и ефективна промяна в своя здравен статус и възстановяване на пълноценния си начин на живот. Допълнително предлагаме специално разработени пакети от предплатени услуги за разнообразни аюрведа процедури, терапии, консултации и диагностика. Чрез закупуване на пакет от услуги може да си доставите на себе си или като подарък на друг човек удоволствие и подобряване на здравния ви статус.

Аюрведа първична консултация

95,00 лв.

Аюрведа консултация и Пулсова диагностика, за проверка състоянието на клиента и изготвяне на индивидуални препоръки за възстановянане на здравето.

Аюрведа вторична консултация

49,00 лв

Аюрведа вторична консултация и Пулсова диагностика, за проверка състоянието на клиента и направения прогрес, с нашия Аюрведа лекар, д-р Джиша К.

Аюрведа Пракрути тест консултация

95,00 лв

Аюрведа пракрути тест, чрез който се определя типа тяло на клиента и се изготвя подходящ хранителен режим и съвети за здравословен начин на живот, с Аюрведа лекар д-р Джиша К.

Аюрведа консултации за семейство

169,00 лв

Две аюрведа консултации, по една на човек, за двама души от едно семейство с нашия Аюрведа лекар, д-р Джиша К.

Начин на хранене и живот

95,00 лв

Аюрведа консултация посветена изцяло на хрането на клиента, изготвяне на индивидуални препоръки и списък с храни, които да бъдат консумирани и такива, които да бъдат избягвани.

Аюрведа пакетна консултация

169,00 лв.

Две Аюрведа консултации, които включват пулсова диагностика за проверка състоянието на клиента, Пракрути тест и изготвяне на хранителен режим, с нашия Аюрведа лекар, д-р Джиша К.

Медитация в център Самсара

49,00 лв

Индивидуална практика по медитация за начинаещи. Времетраене 50 мин в което е включено теоретична част, пранаяма, асани и подготовка за практиката.

Консултация помощ при затлъстяване

95,00 лв

Консултация специално за хора, които имат проблем със затлъстяване. Изготвяне на индивидуални Аюрведа препоръки, подходящи терапии и хранителни добавки с нашия Аюрведа лекар д-р Джиша К.

Ваучер за 63 лв.

Подарете Аюрведа релакс и спокойствие на любим човек с нашите ваучери за единична терапия Абхянга.