Курсове и обучения

Каним ви да посетите семинарите на център „Самсара“ по Аюрведа, медитация и аюрведично готвене, където ще придобиете нови знания с помощта на аюрведичня лекар и консултант по йога от Индия. Организираните от Самсара България онлайн обучения и уебинари са безплатни и се осъществяват чрез платформата за споделяне на видео и аудио съдържание Zoom. Необходимо е само да заявите своето участие чрез регистрация.

Уебинари

Aюрведа академия

Животът е по-красив през очите на Аюрведа. Никога не е късно да научим нещо ново, за да подобрим здравето си. Каним ви да изучавате тази великолепна наука за живота с нашия лекар от Индия в аюрведичната школа на център „Самсара“.
Аюрведа вярва, че целта на живота е да открием истинската си природа и да разгърнем потенциала си. Аюрведичната школа към център „Самсара“ обединява практическите, философските и духовните аспекти на Аюрведа и ни учи как да ги приложим в ежедневието, за да бъдем здрави и щастливи.

Аюрведа ритрийти

Аюрведа ритрийтите се организират в България, както и извън България. Тези в България обичайно са няколко дни, или по-продължителни с цел терапия и получаване на знания в рамките на 7 или 14 дни.

Пътуванията в чужбина, било Индия или друга Аюрведа дестинация се обявяват предварително с цел събиране на група.

Ние от Самсара можем да организираме и индивидуален престой и Аюрведа терапии в Индийска клиника или за по-сложните медицински случаи – лечение в болница. Свържете се с нас на имейл info@samsarabg.com за допълнителна информация.

Курсове и обучения

Йога и медитация

Йога влияе положително на хората от всички възрасти. Тя укрепва здравето, лекува болките и държи болестите надалеч. Каним ви да изживеете нашите неповторими Йога уебинари, независимо дали сте начинаещи или напреднали, винаги има какво ново да научим.

Аюрведа в Индия

pexels-wouter-de-jong-750895

Екипът на Самсара Аюрведа & Уелнес организира групи за 21 дни престой в наши партньорски клиники в Индия, които са специализирани в автентична Аюрведа. Групите тръгват от София и са с водач, който е с тях през цялото време. За запитвания, цени и повече информация, пишете ни на имейл info@samsarabg.com