В днешния натоварен свят успокояването или контролирането на ума се превръща в необходимост. Един от всеки трима души е стресиран или има някакви психологически проблеми. Лекът за тези проблеми е Медитацията. Успокойте ума си и изпитайте ниво на самоосъзнаване, като се присъедините към нашите уникални часове по медитация „Медитация – открийте себе си“.

Редовен учебен курс по медитация, предлагащ практически инструкции как да се наслаждавате на спокоен, позитивен ум в съвременното ежедневие. Постигате по-голяма осъзнатост и яснота без осъждане. Медитацията е за това да се научим да наблюдаваме вътрешните си мисли, чувства и емоции.

Предимства на редовната медитационна практикаBenefits of a regular meditation practice

Психическа жизненост и щастие

Медитацията увеличава мозъчната активност в областта, отговаряща за щастието и положителните мисли и емоции, а някои доказателства показват, че редовната практика носи продължителни положителни промени в тези области.

Управление на стреса

Когато практикувате медитация, сърдечната честота и дишането се забавят, кръвното ви налягане се нормализира, използвате кислорода по-ефективно. Умът ви остарява по-бавно, а имунната ви система става по-силна.

Физическо облекчение

Медитацията може да облекчи физическите оплаквания като главоболие, както и да засили имунитета ни.