ККаним ви да посетите семинарите на център „Самсара“ по Аюрведа, Йога, медитация, природосъобразно готвене и красота, където ще придобиете нови знания с помощта на аюрведичните лекари и консултанти по йога от Индия.

Въодушевени сме от възможността да споделим с вас знания как да поддържате цялостното си здраве. Вярваме, че здравословният и балансиран начин на хранене и начин на живот са първите стъпки към лечението на здравословните проблеми. Начинът, по който живеем, отразява житейската ни философия. Ето защо в семинарите на център „Самсара“ ние разглеждаме различните аспекти на Аюрведа, Йога, медитация, природосъобразното готвене и естествената красота. Нашата мисия е чрез тайните на Йога, медитация и здравословни рецепти да учим хората да живеят здравословно, за да бъдат здрави и да опознаят себе си по-добре.

Никога не е късно да научим нещо ново, да придобием интересни и полезни знания за това как да сме здрави. На нашите семинари в център „Самсара“ ще получите вдъхновяващи съвети от специалистите ни по Аюрведа, Йога и медитация. Семинарите са предназначени както за начинаещи, така и за онези, които вече са опитали различни техники за постигане на здрав дух и здраво тяло.

На семинарите на център „Самсара“ ще разискваме и разясняваме богат набор от вълнуващи теми като Аюрведа, нейните тайни и основополагащи принципи, Пракрути (конституция на тялото), Диначаря (дневен режим), ролята на Йога и медитация, пулсова диагностика и много други теми!

Аюрведа и Йога са най-добрите решения за хората, които искат да бъдат здрави и да познават по-добре себе си и тялото си. Целта ни е да помогнем на всички да бъдат здрави и щастливи. Ето защо при лечение вниманието ни е насочено към първопричината на всеки проблем, без да провокираме допълнителни здравословни проблеми.

В днешно време всички живеем на бързи обороти, в резултат на което сме все по-болни. Зачестяват специфични заболявания като алергии и психични проблеми, за които е трудно да определим точната причина. Аюрведа, Йога и медитация ни дават чудесни способи за решаване на тези проблеми, за да се сдобием с оптимална жизненост и здраве.

Семинарите на център „Самсара“ целят да разпространят предимствата на Аюрведа, Йога и медитация, за да постигнем по-голяма осъзнатост на тема здраве и благополучие.