Дори и да не можете да посетите нашите семинари на живо, бъдете спокойни – ще бъдем заедно с вас онлайн чрез нашите уебинари. Вярваме, че не трябва да има пречки за придобиване на нови знания. На уебинарите ни – на запис или в реално време – можете да разширите своите знания по Йога, Медитация, природосъобразно готвене и красота с помощта на аюрведичните лекари и консултанти по Йога от Индия.

  • Времетраенето на всеки уебинар е един час и включва 45-минутна лекция, последвана от 15 минути за въпроси от отговори.
  • Тук ще можете да зададете въпросите си, свързани с темите на уебинара. Ние ще отговорим на всички тях без изключение.
  • Всички уебинари ще се записват и ще бъдат налични в нашата видео библиотека за онези от вас, които истински се интересуват от Аюрведа.
  • Предимството на уебинарите в реално време е, че участниците могат да зададат въпроси и веднага да получат отговори.

Въодушевени сме от възможността да споделим с вас знания как да поддържате цялостното си здраве. Вярваме, че здравословният и балансиран начин на хранене и начин на живот са първите стъпки към лечението на здравословните проблеми. Ето защо в център „Самсара“ решихме да започнем излъчването на уебинари, които разглеждат различни теми от Аюрведа, Йога, медитация, природосъобразно готвене и красота. Нашата мисия е чрез тайните на Йога, медитация и здравословни рецепти да учим хората да живеят здравословно, за да бъдат здрави и да опознаят себе си по-добре.

Аюрведа е система за естествено изцеление на повече от 5000 години, която е издържала проверката на времето. Основната цел на аюрведичната медицина е да помогне на хората да живеят дълго, да са здрави и да са в равновесие, без да се налага да прибягват до стандартни лекарства, сложни операции и ненужно страдание.

В последно време алтернативните практики на лечение и по-специално Аюрведа стават все по-популярни по целия свят. Екипът на център „Самсара“ е горд и щастлив да е част от мисията за разпространяване на автентични аюрведични знания по света.

Аюрведа и Йога са възможно най-доброто решение за хората, които искат да опознаят себе си и тялото си по-добре и да се радват на добро здраве. Център „Самсара“ ни предоставя чудесни способи за решаване на тези проблеми, за да се сдобием с оптимална жизненост и здраве.

Благодарение на Интернет всички ние живеем в един глобален свят, в който модерните технологии много улесняват усвояването на нови знания. Уебинарите, в които можете да участвате от дома или офиса си, по един чудесен начин допълват семинарите на живо на център „Самсара“. 

Слушайте вълнуващите лекции на нашите експерти по Аюрведа, Йога и медитация и използвайте възможността да зададете въпроси си и веднага да получите отговор. Необходима ви е единствено интернет връзка към вашия настолен компютър, лаптоп или таблет.

В уебинарите на център „Самсара“ ние разбираме и ценим искрените ви усилия да получите нови знания, за да живеете по-добре. Уверяваме ви, че ще направим всичко възможно да разсеем всичките ви съмнения. С нетърпение очакваме да се запознаем с вас!