Уелнес пакети

В нашата клиника предлагаме разнообразие от Аюрведа пакети, създадени с една цел - да поддържат вашето здраве и да ви помогнат да се освободите от стреса и напрежението. Уелнес пакетите са създадени с мисълта за вашия максимален комфорт и възстановяване на вътрешния баланс. Всеки пакет е грижливо изготвен, съчетавайки традиционните аюрведа процедури, специално подбрани масла и техники за релаксация.

Независимо дали търсите подарък за вашия любим човек или желаете да се погрижите за своето собствено благосъстояние, нашите Аюрведа пакети са идеалният избор. Те предлагат цялостно изживяване, което ще ви помогне да се отпуснете, възстановите енергията си и възстановите баланса ви. Открийте магията на Аюрведа уелнес пакетите в Самсара и се отпуснете в нашите грижливи ръце.

Ваучер за консултация, или за релакс и отпускане

Подарете на себе си или на ваш любим човек Аюрведа преживяване и грижа за здравето с нашите ваучери. Възползвайте се от възможността да изберете от нашите автентични Аюрведа терапии и консултации с лекар от Индия. Нашият ваучер не е просто подарък, той е начин да споделите любовта и грижата си към специален човек.