Летен йога лагер 2021 Боровец

newsЛетен йога лагер 2021 Боровец

Летен йога лагер 2021 Боровец

С гордост и радост споделяме нашето участие в йога летния лагер на 30 юни – 4 юли проведен от клуб Свами Дев Мурти в красивия Боровец през лятото на 2021 година. През този незабравим опит, имахме честта да представим Аюрведа и да помогнем на участниците да открият благото, което това древно знание носи за тяхното здраве и благополучие.

В рамките на лагера, предоставихме консултации с нашия опитен аюрведа лекар и провеждахме индивидуални терапии с нашите висококвалифицирани аюрведа терапевти. Всеки участник имаше възможността да се наслади на персонализирани терапии, които се основават на принципите на аюрведа и имат за цел възстановяване на баланса в тялото и ума.

За нас беше истинско удоволствие да бъдем свидетели на промените, които хората постигнаха в своето благосъстояние благодарение на Аюрведа.

„Животът (ayu) е комбинацията (samyoga) от тяло, сетива, ум и прераждаща се душа. Аюрведа е най-свещената наука за живота, полезна за хората както в този свят, така и в света отвъд.”

– Charaka

Видяхме как участниците откриха нови начини за подобряване на своето здраве и качество на живот, използвайки ценните препоръки, които получиха през нашите консултации и терапии.

Искаме да изразим благодарността си към клуб Свами Дев Мурти за възможността да споделим нашето знание и опит с толкова много вдъхновени хора. Надяваме се, че това ще бъде само началото на едно дълготрайно партньорство, което ще продължи да помага на хората да открият силата на Аюрведа и да я въведат в своите животи.

Ако и вие желаете да опознаете Аюрведа и да използвате това древно знание за подобряване на своето здраве и благополучие, свържете се с нас. С удоволствие ще ви помогнем да намерите най-подходящите аюрведа терапии и консултации, които отговарят на вашите индивидуални нужди.

Нека заедно продължим да откриваме мъдростта на аюрведа и да създаваме по-здравословен и хармоничен свят!