Летен йога лагер 2023

newsЛетен йога лагер 2023

Летен йога лагер 2023

Нашите приятели от йога клуб Свами Дев Мурти организираха йога семинар, който се състоя през лято 2023 – 5 дни изпълнени със знание, йога практики, консултации и отпускащи Аюрведа терапии!

Програмата включваше разнообразни йога практики и интересни лекции, които помогнаха на участниците да открият тайните на йогата и да подобрят своите знания и умения. Нашият аюрведа лекар, д-р Джиша К., сподели ценни знания по време на лекция и предостави индивидуални консултации за поддържане на баланса на дошите в организма.

Освен това, участниците имаха възможност да се насладят на автентични Аюрведа терапии, които бяха специално предназначени, за да помогнат за освобождаването от стреса, възстановяването на енергията и подобряването на физическото и умствено благополучие. Тези терапии допринесоха за цялостното усещане за релаксация и хармония.

Събитието се проведе в периода от 5 до 9 юли 2023 г. в град Кюстендил и представляваше възможността за участниците да се потопят в света на йогата и Аюрведа.

За повече информация и регистрация за предстоящи такива събития, можете да ни потърсите на info@samsarabg.com или да се свържете с йога клуб Свами Дев Мурти на имейл yoga@swamidevmurti.org 

Йога е пътешествие на себе си, чрез себе си, към себе си, а Аюрведа е науката, която ви помага да се насочите към вашата истинска природа и поддържате балансa по този път.

Благодарим на всички, които се присъединиха към нас и споделиха това незабравимо пътешествие към здраве и хармония! До нови срещи!