Добре дошли в Самсара аюрведа & уелнес

Науката Аюрведа е медицинска система със строго индивидуален подход към пациента. Всеки от нас се ражда с уникален генетичен код, който се определя от характеристиките на половите клетки на родителите, точното време на зачатие, околната среда, както и от начина на хранене и поведение на майката по време на бременността. И така, „идеалното здраве” или „болест” варират от човек на човек, тъй като не съществуват два идентични телесни типа.

Нашият екип

Добре дошли в Аюрведа клиника Самсара.

Ние сме екип от страстни професионалисти, които са мотивирани да помагат на всеки, който търси подкрепа във възстановяването и поддържането на своето здраве. Вярваме, че истинското благополучие на един човек включва хармония между тялото, ума и душата. Самсара е мястото, където традиционната аюрведа среща съвременния свят. Със специализирани процедури, персонализирана грижа и най-съвременните научни практики, ние създаваме индивидуални планове, съобразени с вашите уникални нужди и цели.

Нашата цел е да ви насърчим да вземете контрол над своето здраве и да живеете по-пълноценно. Нашите квалифицирани и опитни терапевти ще ви насочат в пътя към постигане на баланс и хармония. С нас ще откриете оазис на спокойствие и доверие, където виждаме всеки от нашите пациенти като уникално и важно същество. Независимо дали търсите помощ за конкретно здравословно състояние или желаете да подобрите общото си благосъстояние, в Самсара ще откриете подкрепа, насърчаване и вдъхновение.

Екипът на център „Самсара” е горд и щастлив да е част от мисията за разпространяване на автентични аюрведични знания по света.
Нашите доктори и терапевти са специализирани във всички лечебни процедури от програмите за детоксикация – ПУРВАКАРМА и ПАНЧАКАРМА по автентичен начин. Заповядайте в Аюрведа клиника Самсара и се присъединете към нас в това незабравимо пътешествие към живот в хармония и баланс.

Консултациите и терапиите се осъществяват след записване на час на посочения телефон или като направите запитване до електронна ни поща в рубриката „Контакти”.

д-р Джиша

Аюрведа лекар и йога преподавател

Полина

Управител

Александра

Офис мениджър

Еди

Търговец

Имате въпроси?
Ще се радваме да отговорим, потърсете ни на info@samsarabg.com или разгледайте секция Въпроси и отговори